Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ново видео на Азис и Деси Слава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:00 / 18.11.2005Коментари ()4907
©
На 19.11., точно в 00:01 часа, Фен ТВ ще завърти премиерно видеото към третият записан и вторият клипиран дует на Азис и Деси Слава- “Казваш, че ме обичаш”. Феновете на двете най-ярки звезди в българският поп-фолк ще видят новият им съвместен проект непосредствено преди премиерата му в “Българският Топ 100”.

“Казваш, че ме обичаш” е римейк на “До тук” - старо парче на Деси Слава, което разгърна хитовият си потенциал далеч преди тя да стартира кариера на самостоятелен изпълнител. Към днешна дата частта на Деси в него е изпята на ромски.

Текстът на песента е благодатен за имиджовата линия, която следва Азис- тази на сексуалните импровизации и “геометричните фигури” в една връзка. “Казваш, че ме обичаш” разказва историята на любо
©
вен триъгълник, в който единият от участниците е станал пряк свидетел на изневярата на партньора си. В случая статисти от двата пола в оскъдно облекло партнират на Азис в еротичните снимки. Нежният пол е представен в лицето на Маги Желязкова.

Режисьор не видеото е Николай Нанков, а гримът е поверен на мис Бони. За снимачен терен екипът избра луксозен апартамент.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Novo-video-na-Azis-i-Desi-Slava-12223
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.