Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Уволниха кметицата на район "Източен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:15 / 18.11.2005Коментари ()1432
©
Кметът на пловдивския район "Източен" Красимира Миткова, чиято кандидатура за поста издигна преди две години местната организация на ДПС, беше освободена с решение на Общинския съвет. Предложението за отстраняването на Миткова беше внесено по настояване на Общинското ръководство на ДПС с мотивите “драстични пропуски в работата, лошо обслужване на гражданите и обвързване с приятелски кръг от фирми”.

По-рано кметът на най-проблемния пловдивски район, включващ и квартал Столипиново, отрече обвиненията, наричайки ги “инсинуации” и подчерта, че зад тях стоят икономически интереси. Красимира Миткова не изключва възможността да търси правата си по съдебен ред, заради тези клевети, по думите й.

След днешното освобождаване на Миткова, депутатите от ДПС Фикрет Сепетчи коментира, че в политиката имената са преходни явления, а градът се управлява от партии, които реализират намеренията си чрез кметовете. До месец, когато градоначалникът на Пловдив Иван Чомаков трябва да предложи кандидатура за овакантения пост, районът ще се управлява от заместника на отстранената Миткова Мехмед Асан.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uvolniha-kmeticata-na-raion-Iztochen-12226
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.