Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ВиК организира коледна томбола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 15.12.2005Коментари ()1509
С настъпване на Коледните и Новогодишни празници Пловдивският В и К оператор организира томбола за всички свои коректни клиенти от частния сектор. Възможност за участие в томболата ще имат клиентите от домакинствата на град Пловдив и Пловдивска област, които коректно и в срок са заплатили своите задължения към дружеството и нямат непогасени задължения към “ВиК” ЕООД Пловдив.

Тегленето на печелившите ще се извърши на 21.12.2005 г. от 12.00 часа в заседателната зала на “В и К” в присъствието на нотариус и представители на пловдивските медии, които ще имат възможност да участват активно в разиграването на томболата, като изтеглят късметлиите.

Наградният фонд на томболата включва:

5 броя телевизори.
5 броя DVD системи.
10 броя GSM апарати.
ще зарадват домакинствата от Пловдив и Пловдивска област.

Резултатите ще бъдат публикувани още на същия ден на страницата на Пловдивския В и К оператор – www.vik.bg

Коледната томбола е част от дългосрочна програма на дружеството за повишаване доверието на своите клиенти и стимулиране на тяхната коректност. Целта е да се поощрят клиентите, които в срок заплащат своите задълженията и по този начин дават възможност Пловдивския В и К оператор да инвестира в развитието на инфраструктурата на града и в опазването на околната среда.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/ViK-organizira-koledna-tombola-12888
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.