Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
425 фирми са заявили участие за АГРА до момента
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 18.01.2006Коментари ()2244
©
Предстои стартът на Международната изложба за селско стопанство АГРА от 21 до 25 февруари в палати 6 и 13, под егидата на Министерството на земеделието и горите.

Изложението се провежда за петнадесети пореден път и е с утвърдени традиции. АГРА е сред най-успешните изложби от календара на Международен панаир – Пловдив, одобрена от Международната асоциация на изложбената индустрия UFI от 1995г., с над 24 000 посетители всяка година.

Престижен е броят на заявилите участие – за момента 425 фирми от 31 държави. Рекордна е заетата площ спрямо предходните години. Интересът не е случаен, защото на АГРА ще се представи най-новото и най-алтернативното в областта на земеделието. Открояват се силни браншове като Растениевъдство, включващо: сортови семена, посадъчен материал, машини и инвентар; Животновъдство ; Агрохимикали.

Изложбата е средището, където нашите фермери ще демонстрират най-съвременните си постижения, но и ще имат възможност да премерят сили не само със своите български конкуренти, но и с европейските си партньори.

В рамките на изложението ще се представи една богата делова програма, която очертава перспективите и приоритетите за ефективното развитие на селското стопанство в България. Акцентите ще бъдат в посока договореностите за присъединяването на страната ни към ЕС по глава “Земеделие” и произтичащите предизвикателства.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/425-firmi-sa-zayavili-uchastie-za-AGRA-do-momenta-13656
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.