Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Аварийно кърпят огромните дупки по булевардите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:48 / 17.02.2010Коментари ()5367
©
Многобройни читатели на Plovdiv24.bg сигнализираха за зейналите след снега дупки по големите булеварди и малките улички. "Никога не е било такова чудо по "Любен Каравелов" след кръстовището с "Руски", както сега - има няколко същински кратера", предупреди например редовно пътуващ по трасето.

"Не само там е така. Така наречените пътни неравности са и по "Цар Борис ІІІ Обединител", и по "Шести септември". Обходила съм лично целия район. Изготвен е списък на всички дупки, който вече е предаден в общината, която прави зимните ремонти със студена асфалтова смес", коментира кметът на "Централен" Райна Петрова пред нашия репортер.    

Междувременно по нареждане на кмета Славчо Атанасов 2 бригади започнаха спешното им запълване. Още вчера със знаци са били сигнализирани най-големите дупки, за да се избягват произшествия и щети по автомобилите, а някои от местата като по бул. "България" например дори са били осветени. 

В момента работниците обикалят по бул. "Цар Борис ІІІ Обединител" в участъка от ПУ "Паисий Хилендарски" към Тунела, както и в подхода на моста на Адата до големия строителен хипермаркет, за да подбират местата, които са достатъчно сухи, за да бъдат запълнени със специалната смес. 

"В наличност имаме около 20 т от студената смес за кърпене, а следващата седмица ще пристигнат още 60 т. Приоритетно ще запълваме дупките по големите булеварди и маршрутите на обществения транспорт. Сегашната дейност няма нищо общо с регулярните ремонти, които се правят с асфалт и са по поръчка на районните кметове. Асфалтовите бази все още не работят, а и времето не позволява този вид кърпене", коментира директорът на капиталното строителство в общината инж. Тошо Пашов.



(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 13
02.09.2013 »
25.06.2013 »
20.01.2013 »
15.12.2012 »
17.05.2012 »
22.11.2010 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Avariino-kurpyat-ogromnite-dupki-po-bulevardite-143246
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.