Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двама полицаи бяха залети с натриев хипохлорид при опит да укротят жена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:30 / 20.02.2006Коментари ()1435
©
Двама полицаи пострадаха, след като бяха залети с натриев хипохлорид при опит да укротят жена, заплашваща да се самоубие в дома си в Пловдив.

Вчера около 22 часа е бил получен сигнал от 37-годишен мъж за битов скандал в апартамент в ж.р.”Тракия”. Той обяснил, че съпругата му се е заключила в банята и заплашва да се самоубие. Четирима полицаи от V РПУ заедно с екип на Спешна медицинска помощ веднага пристигнали в жилището. След консултация с доктора, съпругът влязъл насила в банята, следван от гл. сержант Таньо Аврмов/ 30 г./, гл. сержант Иван Бояджиев и самия лекар. При влизането 33-годишната С.И. лиснала срещу тях леген с бистра течност, с която успяла да залее и четиримата. Течността, която се оказала воден разтвор на натриев хипохлорид, попаднала върху лицето на гл.сержант Аврамов и по дрехите на останалите. Въпреки това двамата полицаи успели да обездвижат жената и да й поставят белезници, след което веднага са били откарани в болница. Там било установено, че гл. сержант Аврамов е с изгаряне на очите и лицето, а гл. сержант Иван Бояджиев - с повърхностно химическо изгаряне на лицето, врата и ръцете. В момента в болница е само гл. сержант Аврамов, на който се прилага интензивно лечение. С.И. е задържана за 24 часа в V РПУ и срещу нея е образувано дознание по чл. 131 от НК.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dvama-policai-byaha-zaleti-s-natriev-hipohlorid-pri-opit-da-ukrotyat-zhena-14385
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.