Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нов офис откриха “Ти Би Ай Кредит” и “Ти Би Ай Лизинг” в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:34 / 20.02.2006Коментари ()11801
©
Своя първи офис в Пловдив отвориха на 17 февруари “Ти Би Ай Кредит” ЕАД и “Ти Би Ай Лизинг” АД. Компаниите заемат водеща позиция в областта на потребителското кредитиране и лизинга. На церемонията присъстваха изпълнителният директор на двете дружества Валентин Гълъбов, зам.-кметът на града г-н Писков, гл. арх. на Пловдив Емилия Божкова и изпълнителния директор на агенция “Булстрад” Борислав Каракашев, много партньори и приятели. Преди официалното прерязване на лентата на новия офис, тържествен водосвет за здраве и успех отслужи протойерей Георги Гугов. Успех, отговорност и добре дошли на бъдещите клиенти, пожела Валентин Гълъбов.

Офисът в Пловдив е деветият за цялата страна. Другите са в София, Стара Загора, Габрово, Благоевград и Бургас.

“Ти Би Ай Кредит” предлага целеви кредити за покупка на бяла и черна техника, компютърни системи и комуникации, мебели и обзавеждане, национална кредитна карта TBI Credit, бързи потребителски кредити без поръчители и др.

“Ти Би Ай Лизинг” АД предлага разнообразни схеми за финансов и оперативен лизинг на леки и товарни МПС - нови и употребявани, производство и офис оборудване, търговско и хотелско обзавеждане, автобуси за вътрешни и международни превози и др. Новият подход при отпускане на лизинг на нови автомобили е по системата All Inclusive, с което се акцентира върху бързината и комплексното обслужване.

Новият офис в Пловдив се намира на ул.”Васил Левски” 14, тел. 969 883.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nov-ofis-otkriha-Ti-Bi-Ai-Kredit-i-Ti-Bi-Ai-Lizing-v-Plovdiv-14390
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.