Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Министър Петков откри възобновения контролно-технически пункт на КАТ в Карлово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:35 / 25.02.2006Коментари ()890
©
Възобновеният контролно-технически пункт на КАТ в Карлово тържествено бе открит днес от министър Румен Петков. На церемонията присъстваха депутати и представители на изпълнителната власт и обществеността в града. Министър Петков подчерта, че новата придобивка е направена в интерес на хората и ще им спести време и средства. Изграждането на пункта, допълни той, е резултат от доброто партньорство между местните органи за самоуправление и МВР. От името на общината заместник-кметът на Карлово благодари на министър Петков за доброто взаимодействие, което местната власт е изградила с полицията за опазване на обществения ред, спокойствието и сигурността на гражданите.Той изрази увереност, че това добро сътрудничество ще продължи.

Пунктът на КАТ бе възстановен в изпълнение на стратегията “Полицията в близост до обществото” и с цел подобряване на административното обслужване на гражданите от общините Карлово, Сопот, Калояново и Хисаря. На територията на тези общини живеят близо 100 000 граждани и до момента са регистрирани около 60 500 моторни превозни средства. В пункта, разположен на терен от 6005 кв. метра и със застроена площ от 453 кв. метра, ще се извършват регистрация и пререгистрация на МПС, спиране и пускане в движение на автомобилите и контрол на МПС.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Ministur-Petkov-otkri-vuzobnoveniya-kontrolno-tehnicheski-punkt-na-KAT-v-Karlovo-14548
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.