Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вечер на творческите индустрии" в баня „Старинна“
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 02.03.2006Коментари ()2657
©
Вечер на творческите индустрии“ в Център за съвременно изкуство – Пловдив, баня „Старинна“ ще се проведе на на 10 март /петък/ от 21.00ч. Входът е свободен.
Програмата включва:

Изложба (която ще продължи от 10 до 16 март):
Ще бъдат представени избрани произведение на съвременното изкуство, реализирани през последните години в Център за съвременно изкуство от пловдивски автори. Обекти, инсталации, фотография, видео и слайд представяне на реализирани проекти.
Участници: Асен Кръстенов, Веселина Сариева, Велизар Димчев, група „Ръб“, Димитър Митовски, Дейвид Хейууд, Емил Миразчиев, Иван Тошков, Ицко Мазнев, Йоханнес Артинян, Мария Джелебова, Надя Генова, Наташа Кюпова, Румен Жеков, Севдалина Кочевска, Таня Абаджиева.

Авторска музика:
21.00ч. - CARDIODRIVE
Момчетата от CARDIODRIVE ще забият на живо. А също и ще представят първия си видеоклип „Fishing“!

22.00ч. - Илиан Тунтев – electro-clash.
След Лондонска сцена, това ще е първото му представяне у нас. Авторът ще представи най-яките си парчета, неиздавани до сега.

„Вечер на творческите индустрии“ е част от проекта „Творчески градове“ на Британски съвет. На 10 март ще се проведе работен семинар „Творчески индустрии“, където ще бъдат представени резултати от проведеното изследване „Творческите индустрии в град Пловдив“. Ще бъде представен потенциала на творческите индустрии в Пловдив. Целта е да се спомогне за повишаване на инвеститорския интерес, както и да се променят стереотипните нагласи, че изкуството и културата са източник единствено на разходи, а не и на приходи към бюджета. Представители на различни сектори ще направят кратки презентации на своята дейност.
Можете да посетите „Вечер на творческите индустрии“ от 19.00ч до 21.00ч. в Културен Център Тракарт и от 21.00ч до 23.00ч в Център за съвременно изкуство – Пловдив, баня „Старинна“.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Vecher-na-tvorcheskite-industrii-v-banya-Starinna-14705
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.