Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отговор: Само едно лице чува тропането на токчетата на съседката отгоре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:04 / 14.12.2022Коментари ()10615
©
С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Лилия Чолакова. Причината - материалът, който публикувахме в неделя, 11 декември, със заглавие "Пловдивчанка: 1000 евро за кв.м - а вътре? А съседите? Терор, полицията спи".

Ето какво има да ни каже жената:

Здравейте, редовен читател съм на Plovdiv24.bg и с огромен интерес следя всяка публикация. Бях изненадана да видя името на предствляваното от мен дружество – "БГ Домоуправител" в статия, в която се твърди, че професионалният домоуправител не си върши работата:

Съгласно Закона за управление на етажната собственост собственик, ползвател или обитател, който наруши правилата за вътрешния ред в етажната собственост и създаде безпокойство, по-голямо от обичайното, за другите собственици и/или ползватели и обитатели, се наказва с глоба от 50 до 150 лв.

Установяването на нарушенията се описва в протокол, съставен от управителя и двама собственици и/или ползватели. Констативният протокол съдържа данни за лицето, извършило нарушението, описание, време и дата или период и място на извършеното нарушение.

И в конкретния случай стигаме до тук! Единственият обитател в тази сграда, който чува телевизора на съседа, тропането на вилици и чинии от другия съсед и тропане на токчетата на обувките на съседката отгоре, е едно-единствено лице от входа – лицето, от което сте получили писмото. 

Още повече е редно да уточним и къде се намира сградата – на бул. "Шести септември"! Пловдивчани знаем, че във всички сгради, разположени на този булевард на партерно ниво, има магазини, офиси, заведения, а в конкретния случай и сервиз за автомобили и трябва да сме наясно, че живеейки в сграда на централно, оживено място, няма винаги да е тихо и спокойно".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otgovor-Samo-edno-lice-chuva-tropaneto-na-tokchetata-na-susedkata-otgore-1497143
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.