Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В Пловдив започва семинар за готовността на България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 14.03.2006Коментари ()945
Подготовката на обществените органи на властта за използване на структурните фондове в България ще бъде дискутирана на семинар в Пловдив на 16 и 17 март.

Семинарът е съвместна инициатива на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Южния район за планиране с център Пловдив, Държавната канцелария на Федералната провинция Саксония Анхалт - Германия и Службата за техническа помощ и обмен на информация към Европейската комисия TAIEX.

По време на семинара експерти от Европейската комисия, от Държавната канцелария на федерална провинция Саксония-Анхалт и от Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще представят основните принципи за управление на структурните фондове и как те са свързани с подготовката на България за новия програмен период 2007 – 2013.

Целта на семинара е да представи добрите практики и възможностите за изграждане на мрежови структури между правителствени и регионални институции при използването на структурните фондове в различни европейски региони.

В срещата ще вземат участие министърът на регионалното развитие и благоустройството г-н Асен Гагаузов, областният управител на Пловдив Тодор Петков, министърът по европейските въпроси на провинция Саксония-Анхалт Райнер Робра.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-Plovdiv-zapochva-seminar-za-gotovnostta-na-Bulgariya-15007
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.