Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нови три порностудия разкриха в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:06 / 18.03.2006Коментари ()1602
©
Три нелегални студия за on-line разпространение на порнография чрез интернет бяха разкрити в Пловдив от служители на Икономическа полиция. В ареста за 24 часа са задържани 4 момичета от 19 до 22 години и 18-годишен младеж.

Трите студия са работили от около месец в жилища на бул.”България” и ул.”Виктор Юго”. Ръководили са се от посредник, който наемал момичетата и момчетата на работа и излъчвал сеансите с тях по нареждане на двамата организатори на дейността, които са установени и се издирват от полицията. Двамата мъже през 2004 година са били задържани пак за on-line разпространение на порнография чрез интернет от служители на РЗ БОП. При акцията на Икономическа полиция в “работен режим” са били заловени две момичета. Иззети са общо 4 компютърни конфигурации, две камери, секс атрибути, счетоводна документация и работни графици.

За разпространението на порнографията е била използвана интернет-страница, регистрирана в чуждестранен сайт, вероятно в САЩ. Тя е предлагала “Чат на живо за възрастни” срещу заплащане. Клиентите чрез страницата са правили своята заявка за сеанс с избрано момиче или момче в определен час. В каталога на чата са били включени снимки на 25 момчета и момичета. Петимата задържани също са имали фотоси там.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Novi-tri-pornostudiya-razkriha-v-Plovdiv-15110
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.