Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Три предложения се състезават за спечелване на нова детска площадка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:31 / 08.04.2010Коментари ()2795
©
Така ще изглежда детската площадка, за чието местоположение тече гласуване
Както Plovdiv24.bg вече информира, Пловдив е един от шестте български града, спечелили детска площадка по време на първия етап от конкурса, реализиран от хранителния холдинг "Белла България".

Три пловдивски квартала се състезават във втория тур. Гласуването е в разгара си. Жителите на града под тепетата могат да дадат своя вот на сайта www.mestazaigra.bg до 30 април. В класирането досега води детската площадка в междублоковото пространство на ул. "Петър Стоев" и ул. "Студенец". Другите райони, които участват в надпреварата, са детската площадка срещу бившия магазин "Молдавия" и площадката на бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Никола Карев".

Изборът на местоположенията, за които се гласува, е направен от община Пловдив. След като стане известен кварталът победител, "Белла България" ще построи със свои средства на посочения адрес красива, удобна и функционална площадка по специално създаден проект в пълно съответствие с българското и европейското законодателство в областта на безопасността на детските площадки.


Още по темата: общо новини по темата: 3
22.04.2012 »
07.07.2010 »
06.07.2010 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tri-predlozheniya-se-sustezavat-za-spechelvane-na-nova-detska-ploshtadka-154671
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.