Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дейността на "Лунното посолство" е напълно законна, според директора му Костадин Станчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 01.04.2006Коментари ()3968
©
Офисът на “Лунното посолство” се намира в Пловдив и всеки може директно да си купи имоти на Луната, Марс, Венера и останалите планети от Слънчевата система. Въпреки че работи само от седмица, директорът Костадин Станчев вече е реализирал повече от 50 сделки с лунна територия. Във връзка с публикации в медиите за така нареченото “Лунно посолство” и въпросителните около неговата законност.

Костадин Станчев заяви, че “дейността на посолството е напълно законна”. “Аз съм платил лицензионната такса за да представлявам централата на фирмата от САЩ в България. Това е представителство на фирмата "Лунно посолство" на американеца Денис Хоуп, който търгува с космически имоти вече близо 26 години”, поясни Костадин Станчев.
По думите му – в Договора за космическото пространство на ООН е написано, че никое правителство не може да притежава извънземен имот. Никъде в документа обаче не е упоменато, че това е забранено за физически и юридически лица. Така през 1980 г. Денис Хоуп изявява правото си на собственост върху Луната и планетите от Слънчевата система. ООН, САЩ и тогавашният СССР са били уведомени за този акт. Тъй като в определения от закона срок те не предявяват никакви претенции, Лунното посолство започва да работи съвсем законно, каза още Костадин Станчев. Информацията е на Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Deinostta-na-Lunnoto-posolstvo-e-napulno-zakonna-spored-direktora-mu-Kostadin-Stanchev-15472
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.