Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Задържаха търговец на дрога
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 08.04.2010Коментари ()2007
© Plovdiv24.bg
Мъж, заподозрян в разпространение на наркотици, бе заловен вчера в Пловдив при съвместна специализирана операция на служители от сектор "Криминална полиция" при ОДМВР-Пловдив и ГДБОП. Ж.К. /29 г./ от Скутаре, който е бил наблюдаван от няколко месеца от полицията, е бил задържан около 23 часа на бул. "Рогошко шосе" заедно с 19-годишната му приятелка Б.Д. от Граф Игнатиево.

Двамата са пътували в лек автомобил "Опел Вектра". При последвалото претърсване в дома на мъжа в Скутаре са били намерени и иззети 2.450 кг амфетамин, 5.300 кг марихуана, 303 таблетки с различни щампи, 4 електронни везни, множество празни найлонови пликове и 3 100 лева. При продажбата на улично ниво на това количество наркотични вещества печалбата би възлязла приблизително на 126 000 лева.

Установено е, че Ж.К. е купувал амфетамина, хапчетата и марихуаната от София, като част от марихуаната е отглеждал в двора на къщата си в споменатото село. За Ж.К. е известно, че е разпространявал наркотичните вещества в Пловдив и областта. Той и приятелката му са задържани в ареста за 24 часа. Работата по случая продължава.

Същия ден при друга специализирана операция служители от сектор "Криминална полиция" при ОДМВР-Пловдив са задържали в Асеновград 30-годишния С.М. от кърджалийското село Бленика, който също е заподозрян в разпространение на наркотици. На бул. "България" около 13 часа полицаите са заловили С.М., у когото са намерили 38.82 грама кокаин. Той е задържан в ареста за 24 часа.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zadurzhaha-turgovec-na-droga-154757
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.