Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Панаирът на образованието събира 144 участници от 16 държави
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 06.04.2006Коментари ()858
©
144 висши и средни училища, институции за продължаващо обучение и организации за развитие на образованието, младежката заетост и мобилност ще участват в ІV Международен панаир на образованието, който се открива утре в Пловдив от кмета на града д-р Иван Чомаков.

Церемонията е от 11:30 часа в Палата №11 на панаирното градче. Организатори на престижния образователен форум са Европейският колеж по икономика и управление и Международен панаир-Пловдив.

Тази година чуждестранните участници в изложението са 33 от 15 държави - Швейцария, Холандия, Великобритания, Испания, Гърция, Франция, Ирландия, Унгария, Полша, Словения, Кипър, Малта, Македония, Канада и САЩ. Българските университети и колежи са 25, основните, средните и професионални училища - 62, а организациите за развитие на образованието, младежката заетост и мобилност – 24.

По време на форума те ще представят своите образователни програми, форми на обучение и услуги, както и да демонстрират различни учебни помагала. Очаква се ІV Международен панаир на образованието да бъде посетен от кандидат-студенти и ученици от цялата страна.

На 9 април организаторите на форума – Европейският колеж по икономика и управление, и Асоциацията на частните висши училища в България ще дискутират проблема за конкуренцията и пазара на образователни услуги у нас. Кръглата маса започва в 10,30 часа в Залата за презентации на Палата №11 и е открита за журналисти.

Церемониите по награждаването на победителите в конкурсите за есе и рисунка ще бъдат на 8 и 9 април от 11,30 часа. В неделя от 13,30 часа, на щанда на Европейския колеж по икономика и управление ще бъдат изтеглени имената на печелившите посетители, които са попълнили правилно специалния талон за участие в образователния форум.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Panairut-na-obrazovanieto-subira-144-uchastnici-ot-16-durzhavi-15583
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.