Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Училището на убитата Роси- с охранителни камери
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:40 / 25.04.2006Коментари ()1355
Училището, в което е учила убитата Росица Белнейска е първото в Пазарджик, в което ще бъдат поставени охранителни камери отвън. Днес съучениците на убитите сестри Белнейски се срещнаха с председателя на Народното събрание Георги Пирински, за да поискат по-голяма сигурност на децата извън училище. Срещата пордължава и в този час и е закрита за журналисти.В двора на Училище "Георги Брегов" ще бъдат монтирани четири охранителни камери, които ще гледат главно извън двора. Монтажът вече е започнал, а камерите ще заработят утре. Средствата- 1 380 лева- са събрани от родителите.

Съучениците на убитите сестри ще поискат днес от председателя на Парламента и създаването на правила за поведение на обществото, които да осигуряват по-голям ред и сигурност конкретно за децата.

"Страхът винаги ще съществува у нас, след това убийство" коментират ученици. Някои от тях споделиха, че след въвеждането на Новата наредба за вътрешния ред и вечерен час в Пазарджик, тяхното поведение значително се е променило и те обръщат повече внимание на своята сигурност. Информацията е на Дарик радио.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchilishteto-na-ubitata-Rosi-s-ohranitelni-kameri-16095
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.