Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Областна администрация Пловдив награди фирми за безопасни условия на труд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 28.04.2006Коментари ()1821
©
Областна администрация Пловдив отбеляза световния ден за безопасност и култура на труда като обяви и награди фирми и работодатели от областта в категориите: фирма, създала добра организация и безопасни условия на труд, най-активен комитет по условия на труд и личен принос на работодател, осигурил здравословни и безопасни условия на труд на своя екип. Тунджай Наимов- заместник областен управител и председател на Областния съвет по условия на труд връчи призовете на Сокотаб Балгария ЕООД – с. Радиново , Либхер Хаусгерете – Марица ЕООД –с. Радиново и Атаро Клима ЕООД- гр. Пловдив – фирмите спечелили в надпреварата измежду номонираните осем.

Грамоти за активна работа в областта на осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд получиха три комитета: Комитет по условия на труд в Химпласт ООД- Първомай, Комитет по условия на труд в Комбинат за цветни метали и Комитет по условия на труд в Общинска охрана. Николай Конарев- изпълнителен директор на КЦМ 2000 АД, Йордан Стефанов- Винзавод Асеновград ЕООД и управителят на КАМ 919 ЕООД- Крум Мандуров, грабнаха наградите за личен принос към дейността по осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд в предприятията.

Специален приз за обществена организация със значим принос, дванадесетчленната комисия на Областния съвет по условия на труд присъди на „Клуб на специалиста по безопасност и здраве при работа” – град Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Oblastna-administraciya-Plovdiv-nagradi-firmi-za-bezopasni-usloviya-na-trud-16169
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.