Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Юристи обсъждат в Пловдив правни теми, свързани с присъединяването на България към ЕС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 01.05.2006Коментари ()1421
Делегация от високопоставени юристи от немската провинция Райнланд-Пфалц ще е в България от днес до 3 май и ще изнесе цикъл от лекции в Пловдивски университет, съобщиха от пресслужбата на община Пловдив.

Инициативата в Пловдив се реализира в партньорство с Апелативен съд и кмета на Пловдив – д-р Иван Чомаков. Цикълът от лекции в Пловдивски университет ще бъде тържествено открит в Зала 6 на университета (Ректората) от 15.00 часа на 02 май. След тържественото откриване журналистите ще имат възможност да зададат въпроси на присъстващите. От 19.00 часа на същия ден в Данчова къща в стария град Пловдив ще бъде даден коктейл от името на почетния консул на Република България д-р х.к. Карл-Юрген Вилберт и пълномощен министър Елмар Тимпе, временно управляващ Посолството на Федерална Република Германия в Република България. След края на цикъла от лекции на 3 май делегацията ще бъде приета от кмета на Пловдив д-р Иван Чомаков. Преди срещата в сградата на кметството ще се състои кратка пресконференция, на която ще бъде дадена информация за резултатите от срещите в Пловдив. Пресконференцията ще започне от 12.00 часа (заседателна зала, пл. “Ст.Стамболов”1). Информацията е на агенция "Фокус".


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Yuristi-obsuzhdat-v-Plovdiv-pravni-temi-svurzani-s-prisuedinyavaneto-na-Bulgariya-kum-ES-16208
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.