Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Зарязана пред олтара става поп-фолк звезда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:43 / 03.05.2006Коментари ()18396
©
Най-често задаваният въпрос на поп-фолк изпълнителките е: “Защо стана певица?”. И най-често срещаният шаблонен отговор е: “Защото от малка пея и това беше детската ми мечта!”

Ето, сега ви представяме една талантлива певица, която избира тази професия, защото животът й се обръща тотално преди години и защото съдбата я поставя в неизгодна позиция. И тя решава да й го върне – на нея и на всички, които я довеждат до този “нокаут”.

На сцената се появи Емануела – красива, съблазнителна, смела, решителна. До крайност!

Преди години Емануела застава бременна пред брачния олтар в очакване любимият й мъж да се появи, да вдигнат пищна сватба и да започнат щастлив семеен живот. Но това не се случва, защото в деня на перфектно подготвената сватба младоженецът …… не се появява!!! И за да избегне състрадателните погледи на всички сватбари младата жена е принудена да избяга – съкрушена и невярваща, че това й се случва. Това я променя изцяло! Тя започва една игра, в която е главната героиня: съблазнителка на мъже!

Тази случка подтиква Емануела да стане поп-фолк певица, още повече, че тя има таланта за това. Те всички са секси и малко мъже могат да им устоят, постоянно са обект на мъжки желания и страсти. И единственото желание на Емануела е да си играе с тях: така, както животът си е поиграл с нея!

Дебютната песен естествено потвърждава това. Тя е озаглавена “Нищо мъжко”. В нея Емануела е агресивна и пряма: “нищо мъжко не виждам в теб”. Видеоклипът също е сюжетна провокация, заредена с много емоции и съблазън!

Гледайте Емануела – изкусителната съблазнителка на мъже – по музикална телевизия Фен! Заслужава си!


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Zaryazana-pred-oltara-stava-pop-folk-zvezda-16254
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.