Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мухлясал кашкавал разбуни духовете, клиенти обясниха защо става така
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:17 / 19.04.2023Коментари ()32230
Мъж попадна на мухлясал кашкавал в една от големите вериги магазини у нас, видя Sofia24.bg от публикация в социалната мрежа Facebook.

Ето и някои от коментарите на хората:

"Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта";

"Ако е правено с истинско мляко, безценно";

"Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!;

"Щом е хванал такава плесен, най-малко от месец стои";

"Имаш безплатен антибиотик";

"Така става, като не оставят кашкавалът да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене, няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!";

"Жалко - да... Жалко за кашкавала..., както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? Очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ? Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавалът /сиренето/, бурканите, които вземате, са запечатани добре! Представете си, ако беше останал вакуумиран кашкавалът, едва ли щеше да е в това състояние!".


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Muhlyasal-kashkaval-razbuni-duhovete-klienti-obyasniha-zashto-stava-taka-1644506
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.