Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Питат кмета колко PR-и лъскат имиджа му
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:28 / 24.06.2010Коментари ()2386
© Plovdiv24.bg
Какъв е настоящият числен състав и сумите за възнаграждения на служителите в дирекция "Протокол и връзки с обществеността" в сравнение с началото на мандата му през 2007 година? Това питане към Славчо Атанасов отправи съветничката от СДС Тони Симидчиева на днешната общинска сесия, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Твърде голям интерес предизвиквало сред гражданите колко хора са ангажирани да лъскат имиджа на началника.

Тя иска да знае и колко от служителите във въпросната дирекция са на трудов, граждански договор или на договор за консултантски услуги. Тя се интересува и изобщо какви договори са сключени откакто градоначалникът е встъпил в длъжност и какви възнаграждения са изплатени на работещите в общината. Подобна справка иска и за всички районни администрации. Да се знае какво точно и на кого се изплаща в момент на криза, когато се говори и предприемат съкращения, било особено важно.

Симидчиева попита и колко е заплатено за изработката и монтажа на рампите за инвалиди в сградата на общината и дали тя се използва по предназначение, има ли обучени служители, които да помагат на хората с увреждания при ползването на съоръжението.

"Няма да чакам следваща сесия, за да отговоря на този наистина важен въпрос, свързан с бюджетните разходи. Още следващата седмица ще обявя направените справки", обеща Славчо Атанасов пред журналисти.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pitat-kmeta-kolko-PR-i-luskat-imidzha-mu-172945
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.