Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Приватизацията на “Градски транспорт” оставя 2 училища без нова дограма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:27 / 07.07.2006Коментари ()1431
©
Забавянето на приватизацията на 67% от общинската фирма “Градски транспорт” забавя търговете за основни ремонти на две средни училища в ЖР “Тракия”, съобщи за Дарик радио заместник кметът на района Петя Дойчинова. От СУСОФ са отделени по 100 хиляди лева за подмяна на дограма за СОУ “Димитър Матевски” и СОУ “Софроний Врачански”, но заради спряното предварително действие на сделката за продажба на транспортната фирма няма постъпления във фонд СУСОФ и за това не се провеждат търговете за фирми изпълнителики са обяснили от общината.

Съществува опасност осем детски градини и училища в район “Северен” да не бъдат ремонтирани заради провал на търговете за възлагане на обществени поръчки, каза кметът на района Даниела Желязкова. Причината за това е нередност в документите на строителните фирми кандидатки. Търговете са приключили без проблем в районите “Източен”, “Тракия” и “Централен”. Договорите ще бъдат подписани в средата на следващата седмица, когато изтича срокът за обжалване на конкурсните резултати.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Privatizaciyata-na-Gradski-transport-ostavya-2-uchilishta-bez-nova-dograma-17641
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.