Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
КНСБ организира среща за перспективите пред приватизираните от EVN електроразпределителни дружества
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 10.07.2006Коментари ()760
КНСБ организира среща, на която ще бъде обсъдено състоянието и перспективите пред приватизираните от EVN електроразпределителни дружества.

За участие в срещата са поканени мениджъри и синдикалисти от EРД Пловдив/ Стара Загора, депутати от парламентарната енергийна комисия, министърът на икономиката и енергетиката, ръководители от ДКЕВР, областни управители на съответните области и Федерацията на потребителите.

На срещата ще се дискутира направеното и предстоящото по преструктурирането на приватизираните дружества, в т.ч. и инвестиционните намерения. Ще бъде обменена информация относно социалните ангажименти на купувачите, заложени в приватизационните договори и тяхната реализация в светлината на провежданата политика в областта на заетостта, доходите на персонала, както и охраната на труда и спазването на технологичната дисциплина. Наред с тези въпроси, интерес представляват и намеренията на дружествата по отношение цените на електроенергията, предварителните мнения на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, както и възгледите на синдикатите по необходимите компенсаторни мерки, налагани от евентуалните ценови увеличения.

Срещата ще се състои от 14 ч в сградата на КНСБ, пл. “Македония” 1, залата на 11 етаж, съобщиха от пресцентъра на синдиката. Информацията е на агенция "Фокус".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/KNSB-organizira-sreshta-za-perspektivite-pred-privatiziranite-ot-EVN-elektrorazpredelitelni-druzhestva-17674
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.