Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съюзът на българските автомобилисти – Пловдив подкрепят тегленето на кредит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:13 / 11.07.2006Коментари ()1223
Игрил Иванов – Председател на Съюза на българските автомобилисти в Пловдив изпрати вчера следното писмо до Кмета Чомаков:

“Съюза на българските автомобилисти град Пловдив застава изцяло зад проекта Ви, за теглене на общински кредит за подобряване инфраструктурата на град Пловдив.

Защитавайки правата на своите членове, а и на всички автомобилисти в града ни, считаме че предложената инициатива е много навременна, а финансовите условия напълно приемливи. Отпускания в продължение на 4 години финансов ресурс, ще даде възможност при правилното му използване, да бъде възстановена, както подобава на европейски град, пътната му инфраструктура, която в немалко сектори в града ни е в окаяно състояние.

Реализирането на този общински кредит не може да не даде своето отражение върху намаляването на пътно-транспортните средства и най-вече ще увеличи пропусквателната възможност на невралгичните кръстовища в града ни.”


Още по темата: общо новини по темата: 2
11.07.2006 »
11.07.2006 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Suyuzut-na-bulgarskite-avtomobilisti-Plovdiv-podkrepyat-tegleneto-na-kredit-17710
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.