Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
EVN заработват “в най- скоро време”
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 12.07.2006Коментари ()2275
©
Практическата работа по решаване на проблема с електричеството в “Столипиново” и всички стоящи на дневен ред проблеми с електроподаването и електропреносната мрежа ще започне едва догодина. Това съобщи областният управител Тодор Петков след среща с представители на Електроразпределение- Пловдив. До края на тази година трябва да приключи работата по изработване на стратегическия план за действие от страна на електроразпределителното дружество.

Пловдивското Енерго трябваше още вчера да представи цялостната си инвестиционна програма, след като това им бе наредено от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Програма официално още няма, но от EVN са дали уверение, че планът за инвестиции ще бъде изваден на показ “в най- скоро време”.

Освен решеване на проблемите в Столипиново, "Електроразпределение" – Пловдив са планирали и подобряване на мощността на захранване на индустриалните зони и по- специално тази в Радиново. През тази година ще започне и електрифицирането на село Плочник. Информацията е на Дарик радио.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/EVN-zarabotvat-v-nai-skoro-vreme-17731
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.