Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отварят нов киносалон в Пловдив
Автор: Гено Петров 20:58 / 01.08.2023Коментари ()28746
©
Mall Plovdiv Plaza
ул. "Проф. д-р Иван Странски" N5

11 коментара за Mall Plovdiv Plaza
Тук има:
Активно се работи по отварянето на нов обект на Кино Арена в Пловдив. Това съобщиxa от веригата кинокомплекси.

Новото кино ще се намира в Mall Plovdiv Plaza, най-големият търговски център в Пловдив. Той се намира в една от най-развитите търговски и жилищни дестинации в града. На пловдивчани ще бъдат предложи 12 зали в едноименния мол.

Новите кинокомплекси от веригата следват високите технологични и интериорни киностандарти на Програмата за модернизация Арена 2.0. Залите са оборудвани с кожени моторизирани риклайнери в модерна и уютна акустична среда за максимален комфорт. Кинозрителите ще могат да се потопят в неповторимата атмосфера на филмите, прожектирани с оборудване от водещи производители на кинотехника, озвучаване и изображение, като Christie, JBL, Harkness Screens, REALD 3D.

В момента кино от тази верига има в Мол Марково тепе. Киното разположено на ет.3 в търовския център и разполага с 6 модерни зали, включително IMAX зала с 288 места и PREMIUM зала с 191 места.

Припомняме, че в началото на есента на територията на търговския център ще бъдат открити едновременно магазините "Джъмбо", Bergner, BSB и Iphone Recap Center.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otvaryat-nov-kinosalon-v-Plovdiv-1773598
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.