Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Биг Брадър"3 : Пловдивчанки са най-богати и красиви
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:32 / 14.07.2006Коментари ()9731
©
Най-красивите и богати жени живеят в Пловдив. Софиянките пък са с най-високо самочувствие. До този извод стигна екипът на "Биг Брадър 3" след серия от кастинги за новото шоу, което тръгва наесен.

Хората в малките градове живеят в техен собствен "Биг Брадър". Те знаят всичко за съседи, роднини и приятели и нямат нищо против да споделят с нас историите си, обясниха от шоуто. Най-интересните и "цветни" българи екипът срещнал в родния град на Слави Трифонов - Плевен.

Близо 8000 нашенци са проявили желание да влязат в къщата на Големия брат. Порно актьор и травестит са сред мераклиите да заемат местата на Миро, Здравко и Константин. Инженери, архитекти и учители също искат да се борят за голямата награда. През септември ще плакнем очите си по красиви ромки, туркини и екзотични танцьорки, ако Големият брат реши да ги вкара в къщата.

До момента са избрани 128 души, които ще попълнят анкетни карти и през август отново ще се срещнат с екипа на предаването. Очакваме до края на кастинга да се спрем на още 300-400 души. От тях ще трябва да изберем финалистите, които ще влязат в къщата през септември, обясниха от шоуто.

В събота екипът на "Биг Брадър 3" ще търси поредните атрактивни нашенци във Варна. Информацията е на вестник "Стандарт".


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Big-Bradur-3-Plovdivchanki-sa-nai-bogati-i-krasivi-17799
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.