Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Червените сами ще сезират прокуратурата, като тя не иска да се самосезира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 14.07.2006Коментари ()936
Съветниците от “Коалиция за Пловдив” ще сезират прокуратурата с искане да извърши щателна проверка на информацията за искани подкупи от съветници свързани с банковия заем за реконструкция на улиците в Пловдив.

Председателят на червените съветници Николай Радев съобщи, че ще настоява прокуратурата да разпита PR -а на общината Ани Хаджиева от къде разполага с информацията за исканите пари- Радев ще поиска и разпит на представители на банките относно твърдението - обещавали ли са пари и на кого.

“Ще настояваме за конкретни резултати, защото иначе остават съмненията, че този крупен банков заем ще бъде разграбен и няма да бъде използван за неговите цели”, каза Радев пред Дарик радио. Кредитът не е насочен към кърпене на дупките по пътищата, а за основна реконструкция на улици, булеварди, надлези и мостове в Пловдив припомни той.

Средствата за текущите ремонти на улиците се набавят от районните кметства от наемите на гаражите, а фактът че не усвояват е причина такситата и автомобилите да се движат по разбитите пловдивски улици, смята Радев. Информацията е на Дарик радио.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chervenite-sami-shte-sezirat-prokuraturata-kato-tya-ne-iska-da-se-samosezira-17807
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.