Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обидени общинари отлагат ремонта на улиците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 15.07.2006Коментари ()1833
©
Местните общински съветници се обидиха на публикация в ”Труд” - Пловдив, която ги обвинява в получаване на рушвет, за да гласуват кредит за ремонт на улиците. Темата намира продължение и в днешния брой на вестник ”Марица”, която излиза със заглавие: “Обидени общинари отлагат ремонта на улиците: “Прокурорска проверка за публична клевета поискаха вчера на сесията общинските съветници. Скандалът гръмна заради публикацията в местен печат, че са искали по 20 000 лева, за да гласуват кредита от 50 млн. лева за ремонт на улиците. Ден преди това слухът за рекета беше оповестен неофициално пред журналисти от пресаташето на общината Ана Хаджиева.

„Няма да гласуваме кредита, докато не бъде изчистено това черно петно, хвърлено върху ОоС", заяви от микрофона шефът на левицата Николай Радев. На същото мнение беше и председателката на комисията по заема, съветничката от СДС Стоянка Багрянова „Бях твърдо убедена, че трябва да подкрепя изтеглянето на кредита, но сега държа за публично извинение пред съветниците, които са наклеветени", обясни позицията си Багрянова.

Съюзът на българските автомобилисти застава изцяло зад проекта на общината за теглене на кредит за подобряване на инфраструктурата в Пловдив Това заявява в обръщението си председателят на СБА Игрил Иванов, пише още “Марица”.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obideni-obshtinari-otlagat-remonta-na-ulicite-17816
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.