Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
EVN Bulgaria стартира програма за действие за подобряване на сигурността на електрозахранването в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 16.07.2006Коментари ()1303
©
За да отговори в бъдеще още по-добре на изискванията на клиентите и за да подобри сигурността на електрозахранването в региона, EVN Bulgaria има намерение да инвестира до края на годината общо около 20 мил. лева в Пловдив (град Пловдив, Асеновград и Карлово). За тази цел бе изготвен и оперативен план за действие, който съдържа следните точки:

Дейности, насочени към големите клиенти
Полагане на кабел 20 kV (сечение 400 мм2) от ТЕЦ Пловдив през възлова станция до индустриалната зона Царацово/Радиново, предоставящ мощност 15 MW. Там има много големи клиенти, които увеличават производствените си мощности. С тази мярка се подобрява захранването на големите ни клиенти – например фирма "Либхер".

Вложените инвестиции са около 2 милиона лева.

Дейности, насочени към битовите потребители
# Подмяна и изнасяне на 100 000 електромера в район Пловдив на границата на собственост, осигуряващи коректност и сигурност при отчитането.
# Изграждане на нови трафопостове и подсилване на въздушните електропроводи. Това ще подобри общото качество на напрежението и сигурн
©
Скоро така ще се полага 20kV кабел, 9 км дълъг – просто и икономически изгодно с помощта на специален плуг.
остта на електроснабдяването за домакинствата.

Вложените инвестиции са около 16,5 милиона лева.

Успоредно с тези мерки ще заработи специално назначена мобилна група от служители за проверка на напрежението на място. Те ще разполагат със цялото необходимо оборудване, позволяващо им бърза и гъвкава намеса.
„С нашата програма за действие за подобряване сигурността на захранване с размер около 20 мил. лева през 2006г., поставяме важна стъпка в посока трайно подобряване на ситуацията на регион Пловдив”, се каза от EVN Bulgaria.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/EVN-Bulgaria-startira-programa-za-deistvie-za-podobryavane-na-sigurnostta-na-elektrozahranvaneto-v-Plovdiv-17826
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.