Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Божинов и Алисия на корицата на ново светско списание
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:39 / 20.07.2006Коментари ()8844
©
Истината за връзката на горещата двойка Валери Божинов и Алисия ще бъде разказана за първи път в брой №1 на списание “Story”. Футболната звезда и сексапилната фолкпевица заснеха специална фотосесия за корицата на пилотното издание на популярното в Европа светско издание, което тръгва и в България.

Разследвания на “Story” и информация от най-близките кръгове на двамата влюбени разкриват пред читателите на новото светско списание какво стои в основата на изпепеляващата любов между двете звезди.
Именно истината за живота на български и чужди звезди е главната тема в новото светско издание. “Story” ще се отличава с достоверност на “звездните” истории и уникални снимки на знаменитостите, обещават издателите Санома Блясък България.

“Story” е сред най-популярните светски издания в Холандия, Белгия, Хърватска, Унгария, Чехия, Румъния и Сърбия. Първият брой на българското издание на хитовото списание ще бъде на пазара на 4-ти август.

Главен редактор на новото издание е Анна Кожухарова-Мариянска. Списанието ще излиза всеки петък на цена от 1.60 лв., като първият брой ще е на специална промоционална цена. На повече от 60 страници читателите ще намират любопитни и богато илюстровани материали. Форматът на списанието ще бъде по-голям от съществуващите на пазара и ще се отпечатва на луксозна хартия.

Темите в списанието ще разкриват пред читателите света на звездите от шоубизнеса, спорта, арт средите и т.н. Всеки брой ще надниква в домовете на светските личности, ще представя предпочитаните от тях бутици и ще пътешества сред любимите дестинации за почивка на знаменитостите.

“Story” ще отразява активно и културния живот в България, ще предлага срещи с имена от световната и българската културна сцена. Всяка седмица списанието ще анонсира предстоящите събития и ще отразява най любопитното от светските партита. За читателите периодично ще има специални приложения на актуални тематики.

Валери Божинов е една от звездите и в рекламния клип на списанието, където си партнира с шефката на Visages и една от най-красивите българки, Жени Калканджиева. Атрактивното видео ще се завърти в телевизионното пространство от първите дни на месец август.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Bozhinov-i-Alisiya-na-koricata-na-novo-svetsko-spisanie-17929
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.