Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Президентът: Очаквам трудна борба с компромати
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:09 / 27.07.2006Коментари ()957
Очаквам трудна предизборна борба с компромати, каза в Пазарджик президентът Георги Първанов. Датата 22 октомври,определена за избора е ранна и е предпоставка за допълнително напрежение между кандидатите, добави държавният глава.

Като политик от дълго време президентът добре знае, по думите му, че няма политическа битка, която да е предречена. Според него тази предизборна кампания ще бъде сериозен сблъсък, но той се надява да се изложат идеи и виждания за политика, а не сблъсък на лични качества, нищо че изборът е мажоритарен. Очаквам трудна кампания, каза още Първанов, но се надявам, че ще бъде полезна за избирателите. Георги Първанов отказа да коментира останалите кандидати за президентския пост и обеща да обяви кандидатурата си в законовия срок, ако изобщо се кандидатира.

Президентът Георги Първанов присъства на откриването на новия мост”Атлантик” в Пазарджик,който ще облекчи пътникопотока от централната част на града към автомагистрала”Тракия”. Мостът е построен с държавна субсидия от 2 мил. лева. По-късно той ще открие нов културен център в село Паталеница.

Информацията е на Дарик радио.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Prezidentut-Ochakvam-trudna-borba-s-kompromati-18079
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.