Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
За Есенен салон на изкуствата и за клоуна, който казва толкова много с мълчанието си, слушайте в предаването "Цветовете на Пловдив"
Автор: Цвети Тончева 10:39 / 05.09.2023Коментари ()1451
Откриването на "Есенен салон на изкуствата - Пловдив 2023"
Предаването "Цветовете на Пловдив“ по Радио "Фокус" тази седмица се излъчва във време, когато Пловдив е една сцена и тази сцена си има име "Есенен салон на изкуствата“. Градът е домакин на десетки събития - концерти, изложби, музикални фестивали. Инициативата е традиционна в богатия културен календар на Града под тепетата.

Днес ще ви разкажем в щрихи какво да очаквате по време на Есенния салон на изкуствата и каква е добавената стойност за Пловдив от това. Ще го направим с помощта на Пламен Панов, зам.-кмет "Култура, археология и туризъм“.

Ще разберете любопитни неща за клоуна Паоло Нани, който с мълчанието си казва толкова много в своите клоунади. Какво специално ще прави Нани в Пловдив ще ни разкаже създателят на Театър "Хенд" Иво Игнатов – Кени.

Ще има и още любопитни анонси. 

Слушайте предаването "Цветовете на Пловдив" по Радио "Фокус", на 5.09.2023 /вторник/, от 14 до 15 часа, на честота 89.9 MHz. 

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Za-Esenen-salon-na-izkustvata-i-za-klouna-koito-kazva-tolkova-mnogo-s-mulchanieto-si-slushaite-v-predavaneto-Cvetovete-na-Plovdiv-1811999
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.