Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сериозна катастрофа с три автомобила на магистрала "Тракия" до Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:12 / 07.09.2023Коментари ()14738
©
Архив
Затруднено е движението в района на 139-ти км на АМ "Тракия", посока София, заради катастрофа. По предварителни данни са се ударили три автомобила, няма пострадали хора. Това съобщиха от пловдивската полиция.

До отработване на произшествието и изясняване на причините за настъпването му, трафикът се регулира от полицейски екип на място. Водачите да преминават с повишено внимание и съобразена скорост.

Агенция "Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик.

По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Seriozna-katastrofa-s-tri-avtomobila-na-magistrala-Trakiya-do-Plovdiv-1814789
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.