Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Комплексарят, душил жени, не се яви в съда, но имал желание да го направи
Автор: Ивет Калчишкова 09:04 / 15.12.2023Коментари ()1996
©
Мъжът, който нападна две жени през миналия септември, отново не се яви пред съда, което спъна хода на разпоредителното заседание, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Защитникът му сподели, че подсъдимият Георги Георгиев желае да участва лично в процеса. Той допълни, че двамата са провели разговор, в който е потвърдил, че в края на годината ще се върне от чужбина и ще остане за следващото заседание.

Адвокатът на Георгиев счете, че липсата на клиента му е пречка за даване ход на делото и пожела съдия Зорница Тухчиева да го отложи за друга дата. 

Припомняме, че случаят е от септември 2022, когато Георгиев бил във фактическа раздяла и влошени отношения със съпругата си.

Мъжът бил силно афектиран след разговор с нея, което провокирало у него агресия и под въздействието на голямо количество алкохол в късните часове на нощта нападнал Елена и Мария.

Момичетата не се явиха в съда вчера, но на предишното заседание разказаха за случилото се. 

"Не искам да се връщам към този момент. Уплаших се много. Случката е неприятна. Нападна ме, когато се прибирах някъде към 23:30 часа. Съквартирантките ми са чули писъците и се намесиха, за да ми помогнат", каза една от потърпевшите.

Срещу Георгиев са повдигнати обвинения, че по хулигански подбуди е причинил леки телесни повреди на две лица, изразяващи се в кръвонасядания, охлузвания и оток на шията.

Следващото заседание ще се проведе на 9 януари от 10,00 часа.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kompleksaryat-dushil-zheni-ne-se-yavi-v-suda-no-imal-zhelanie-da-go-napravi-1932068
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.