Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Осветяват улици в квартал "Каменица" в район "Източен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 08.11.2010Коментари ()2298
Три улици в квартал "Каменица 2" от тази вечер отново ще бъдат осветени, съобщи кметът на район "Източен" Петър Петров. Нови осветителни стълбове вече са монтирани по улиците "Строител", "Маяковски" и "Проф. Иван Шишманов". Инвестицията е на стойност 21 000 лева. От утре започва работата по поставянето на улични стълбове и осветителни тела на ул. "Братя Свещарови".

Район "Източен" в момента е строителна площадка, споделиха кметът Петър Петров и заместник-кметът Златин Велев, които и днес лично проконтролираха дейностите, които се извършват в изпълнение на строителната програма. Вече са закърпени и дупките по основните пътни артерии - надлез "Скобелева майка", улиците "Удроу Уилсън", "Бъндерица", "Преспа" и други.

Асфалтират се и алеите в парк "Чайка", където приключва работата по монтирането на фитнес уредите по алеята на здравето, както и по детската площадка. В сряда (10.11.2010 г.) от 11.30 часа ще бъде официалното откриване на изцяло обновения парк "Чайка". На него са поканени да присъстват областният управител инж. Иван Тотев, районните кметове, общински съветници и др.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Osvetyavat-ulici-v-kvartal-Kamenica-v-raion-Iztochen-205143
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.