Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Христо Бонев: Смятам, че идеята на Първанов за АБВ-то е добра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:19 / 12.11.2010Коментари ()2576
© Plovdiv24.bg
Легендата на българския футбол Христо Бонев присъства вчера в София на дискусия относно проекта на Георги Първанов, известен като "АБВ", която се състоя в НДК. Той коментира идеята на президента:

"8 години съм съветник на президента по въпроси, свързани с футбола. Беше ми интересно да видя какви ще бъдат тези дебати, за това присъствах там. Намирам, че е изключително положително това, което са замислили хората - няма да има политическа партия, а ще се коментират проблемите, които съществуват в България, във всеки един отрасъл. Ако могат от АБВ да помагат на българския народ и България смятам, че  това всеки човек би го желал", заяви Бонев.

Той коментира и проблемите със спортната база в Пловдив: "Тези въпроси трябва да се зададат на областния, на кметове и на всички, които казват, че законно са забогатели, да видят до къде докараха нашия град. Щом в мездра и несебър ще има мачове от европейско за младежи, а в Пловдив, люпилнята на футболисти - няма да има, смятам че много хора трябва да се замислят. Това е срам за нашия град и за всички пловдивчани", каза още Бонев.


Още по темата: общо новини по темата: 3
16.11.2010 »
10.11.2010 »
08.11.2010 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Hristo-Bonev-Smyatam-che-ideyata-na-Purvanov-za-ABV-to-e-dobra-206217
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.