Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дават награди на доброволци от математическата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 13.11.2010Коментари ()725
На 24 ноември 2010, сряда, от 16 часа в залата на Алианс Франсез ще бъдат връчени наградите на ученици от Математическата гимназия в Пловдив, които през юни тази година бяха всеотдайни доброволци и станаха посланици на приятелството между България и Франция, помагайки като гидове при провеждането на Седмия международен фестивал за франкофонска песен "Златен ключ".

Амбицията на екипа на Алианс Франсез Пловдив беше в рамките на 4 дни гостите и участниците да могат да се докоснат чрез френския език и до магията на българската култура.

Благодарение на труда, съзнателността и чувството за отговорност на доброволците форумът се превърна в събитие, което отеква в отношенията между двете страни и оргазнизацията им дължи благодарността си, сподели директорът на Алианс Франсез Фани Брадинска.

Учениците ще получат специални награди, осигурени от TV5 Monde, както и атестации от Алианс Франсез Пловдив - удостоверение, което потвърждава тяхното активно и полезно участие в организацията и провеждането на Международния фестивал за франкофонска песен "Златен ключ".
Атестациите, които Алианс Франсез издава, са най-добрата препоръка при кандидатстване в учебни заведения в чужбина и за намиране на работа.

Запленени от духа и атмосферата на културното събитие, доброволците изразяват желание да помагат при провеждането и на следващото издание на фестивала през юни 2011 г.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Davat-nagradi-na-dobrovolci-ot-matematicheskata-206343
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.