Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил разумен, сигурно са били друсани с райски газ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:48 / 15.05.2024Коментари ()74741
©
Другите, явно надрусани, са го подтикнали да кара бързо, казва изпълнителката, която е израснала с покойния 21-годишен младеж

"Кристиан не пие, нито се дрогира. Познавам го от дете. Компанията, с която е бил във фаталната нощ, обаче е била надрусана с райски газ. Именно заради това най-вероятно са го накарали да шофира с бясна скорост."

Това разкри певицата Сузанита по повод трагедията, която преди дни разтърси Пловдив. В малките часове на 13 май джип, управляван от Кристиан Екмекчия с повече от 150 км/ч, навлиза в разделителната ивица между двете платна на булевард и се блъска последователно в няколко големи дървета. В катастрофата на място живота си губи шофьорът, 21-годишният Кристиан, и неговата половинка Теодора. На задната седалка е друга двойка, която се спасява, но е с опасност за живота.

"Ще ми липсваш, приятелю. Горе ще пеем заедно отново", казва още певицата, която е израснала със загиналия в тежката катастрофа.

"Познавах го отлично. Семейството му го е възпитало. Никога не е имал проблеми. Е, обичаше високите скорости, но винаги е бил разумен. В главата ми изникват хиляди въпроси - как се е стигнало дотам. Малко веселие в колата и мъка до живот", казва още Сузанита.

Заради поредната жертва на пътя вследствие на употребата на райски газ певицата апелира той да се забрани. Ако не стане, изпълнителката е готова да се вдигне на бунт. И да организира протести.

"Утре в колата може да е моето дете или пък вашето. Хора, които обичаме. Трябва да станем по-разумни", зове Сузанита и дава за пример какви трайни увреждания може да доведе използването на райски газ.

"Имам приятели, които тотално са глухи заради дишането му. Други пък им изтръпват крайниците. Трети имат паникатаки и тревожност. Опасно е много. Наистина", казва още Сузанита.

"В момента се работи по всички версии. Дали шофьорът, който загина, е употребил някаква субстанция, било тя райски газ, няма как да знаем на този етап. При положение че лицата са починали, експертизите ще станат доста по-бавно, отколкото ако се вземат проби от живи лица. Кога ще са готови резултатите от изследванията, не е ясно."

Това казаха пред "България Днес" от кабинета на окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева. Едно обаче е ясно и то е, че изследванията няма как да докажат наличието на райски газ в кръвта на Екмекчиян.


Още по темата: общо новини по темата: 50
15.06.2024 »
11.06.2024 »
01.06.2024 »
30.05.2024 »
29.05.2024 »
28.05.2024 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Suzanita-za-Kristian-Obichashe-visokite-skorosti-no-vinagi-e-bil-razumen-sigurno-sa-bili-drusani-s-raiski-gaz-2115813
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.