Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Домашно куче умря в страшни мъки, след като яде салам с отрова на ул."Младежка"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:52 / 09.06.2024Коментари ()9431
© iStock
Илюстративна снимка
Малък дакел е станал жертва на хвърлена отрова в района на ул."Младежка". Вчера Plovdiv24.bg предупреди за опасността, която дебне домашните любимци. За неприятния развой на събитията научаваме от публикация на пловдивчанка във фейсбук. Ето какво обясни жената:

"Пиша по повод за поредното хвърляне на отровена храна. Последната жертва е 3 г. дакелче от вчера. Районът е ул. "Младежка", ДО ДЕТСКА ГРАДИНА! Кученцето е хапнало парче салам (собственикът е нямал време за реакция, защото го е глътнало за секунда) и след 10 мин започват симптомите. Кученцето е умряло за ден, в страшни мъки, след неуспешни опити за спасяване! Бъдете внимателни, гледайте добре покрай какво минава кучето, най-добре с намордници! Родители също бъдете внимателни, защото това може да попадне и в устата на дете! Към съществото, което го прави му пожелавам да изпита всичките мъки, които е причинил на невинни душички! В тотален потрес съм какви садисти има между нас!"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Domashno-kuche-umrya-v-strashni-muki-sled-kato-yade-salam-s-otrova-na-ul-Mladezhka-2145229
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.