Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Среднощен шум тормози пловдивчани от години. Той търси източника
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:06 / 30.06.2024Коментари ()12802
©
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни във връзка с шум, който го тормози посред нощ, при това от години. Пловдивчанинът се е опитал на намери източника, но трудно определя от къде идва точно. Ето разказа му:

Здравейте,

Започнах разследване на шума, който е от поне 4 години над "Кършияка" посред нощ - чува се ЯСНО като се заслушате от зоните, оцветени в жълто на картата на прикачените файлове (от бул. "Дунав" до бул. "България").

Звукът е непрестанен и сякаш е от машини (като от работещ цех посред нощ) и според мен идва от посока АЛЕН МАК и нататък към предприятията на ул."Васил Левски".  

Шумът е от много години, като първоначално си мислихме, че е от почистващите камиони посред нощ, но те не могат да шумят така мощно. Също ми е интересно дали някой друг чува това и си задава същия въпрос - от къде идва или от къде го носи вятърът към централната част на "Кършияка" (тук живеят хиляди хора и това е вредно и дразнещо).  

Трябва
©
да открием завода, от който се възпроизвежда този шум посред нощ. 

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Srednoshten-shum-tormozi-plovdivchani-ot-godini-Toi-tursi-iztochnika-2169348
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.