Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
НАП погна любимо заведение на кинаджиите и творците в Пловдив
Автор: Георги Кирилов 08:43 / 04.07.2024Коментари ()14812
© Facebook
Обичаният от стотици пловдивчани и гости на града - клуб "Фарго" е попаднал в списъка на НАП Пловдив, за обекти подлежащи на запечатване, видя Plovdiv24.bg в сайта на институцията.

Мястото, намиращо се в Дом на техниката на ул."Гладстон", се появява в списъците в първите дни на месец юли.

Заведението се стопанисва от фирма "Клуб Синема ООД", която е регистрирана през 2014 година. Началният й внесен капитал е в размер на 12 лева.

Към 2021 година учреждението е имало на работа 11 служители. Оборотът към същата година е бил 286,000 лв, което е с 22% повече от предходната 2020 година.

Управители и съдружници на предприятието се водят Янко Гогов и Борислав Лалев. Името на Гогов е свързано с още две други фирми - "Стереофон ООД" и "Грамофон ООД", а това на Лалев с хостелът "Теmple House", намиращ се на Главата и още много други.

Техен съдружник е Янаки Дерменджиев, чието име е свързано с над 14 различни фирми преди всичко занимаващи се с филмово изкуство.

Според Фейсбук страницата на клуб "Фарго" мястото продължава да работи с пълна сила и очаква любителите на хубавата музика и кино с нетърпение.

Припомняме, че от конкретния публичен списък гражданите могат да разберат къде НАП са установили нарушения на разпоредбите на ЗДДС и кой обект има предпоставка за прилагане на принудителна административна мярка "Запечатване на обект“. Тя може да бъде наложена за срок до 30 дни, независимо от предвидените в закона глоби или имуществени санкции


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/NAP-pogna-lyubimo-zavedenie-na-kinadzhiite-i-tvorcite-v-Plovdiv-2172240
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.