Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тошко Йораднов обясни за доклада за Агенция "Митници"
Автор: Самуил Иванов 11:16 / 24.07.2024Коментари ()1930
© Булфото
Докладът от временната комисия за митниците съм го дал в прокуратурата преди два месеца. Докладът е внесен от мен. Бях там физически, заедно със Станислав Балабанов. Защо прокуратурата не правят нищо, това е  въпрос към прокуратурата. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Тошко Йорданов във връзка с казуса с доклада, свързан с контрабандата в Агенция "Митници", предаде репортер на "Фокус".

"Любопитното беше, че има обосновани съмнения за това прокуратурата да проверят, че бившият вътрешен министър Бойко Рашков и бившият финансов министър Асен Василев са покровителствали този канал", заяви Йорданов.

По думите му от обвинението трябва да разследват висчки налични данни. Той припомни, че Петя Банкова все още е в ареста, въпреки твърденията на представители на ПП-ДБ, че обвиненията срещу нея не са свързани с корупция.

Третият мандат

"Отговорност е напрезидента на кого ще го даде. Другата опция - БСП, част от партиите имат решение на техните органи по-трудно да работят с БСП. Ако ще се прави сериозен опит с третия мандат, е логично да дойде при нас", заяви лидерът на ПГ на ИТН. 

Най-малката политическа сила е готова да разговаря с абсолютно всички, дори те да не получат папката с мандата. Предупреждават обаче, че тогава няма да водят инициативата. 

За изпращането на Николай Ненчев като за временно управляващ посолството ни в Киев той каза: "Мисля, че служебният кабинет малко заообиколи закона".

Според него процедурата не е била спазена, а с тези действия се понижавал ранга на българското предстравителство.


Още по темата: общо новини по темата: 468
04.10.2024 »
26.09.2024 »
26.09.2024 »
26.09.2024 »
26.09.2024 »
26.09.2024 »
предишна страница [ 1/78 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Toshko-Ioradnov-obyasni-za-doklada-za-Agenciya-Mitnici-2199495
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.