Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
След вандалските прояви в центъра на Пловдив: Хубаво е, но не е напълно готово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:29 / 04.08.2024Коментари ()4429
Фонтаните до паметникa на Гюро Михайлов вече работят, съобщи пред Plovdiv24.bg директорът на ОП “Градини и паркове" Антон Георгиев.

"Проблемът е отстранен и фонтанът вече работи, включително и дигиталното табло.

"Вандализмът е голям проблем и почти всеки ден на екипите на предприятието възстановяват щети от вандалски прояви на различни места в града. Призовавам гражданите да пазят изграденото и ако станат свидетели на подобни прояви, своевременно да сигнализират органите на реда", каза още той.

Преди дни наша читателка ни сигнализира за ситуацията.

Тя изрази възмущението си, че фонтаните вместо да са включени и да радват пловдивчани, са се превърнали в кошче за боклук.

Сигналът й бе онагледен със снимки, които показват неглижираното състояние на обектите, както и изпочупените плочки в близост до тях.

Екипът ни отново отиде на проверка. Действително водните атракционни вече са пуснати и създават настроение на преминаващите хора. 

Направи ни впечатление, че сухият фонтан е включен, но падналите листа, празните кенчета и изхвърлени детски памперси все още стоят. 

Надяваме се фонтанът вече да е бил включен, а след това да са се появили боклуците в него, защото иначе ситуацията би изглеждала нелогична. 

За няколко дни би било истинско чудо, ако разлепените плочки бяха поправени, но все сигурни, че в даден момент и това ще се случи. За момента гражданите избягват ползването им, за да не се наложи да станят посетители на някоя от болниците в града. 

Не искаме да използваме отново хаштагът "Хубаво е, ама не е готово", затова завършваме с надежда, че скоро всичко ще е наред. 

През есента на миналата година екипът ни вече писа по казуса с таблото, както и с разбитите плочки. 


Още по темата: общо новини по темата: 271
30.08.2024 »
06.08.2024 »
06.08.2024 »
31.07.2024 »
22.02.2024 »
24.09.2023 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sled-vandalskite-proyavi-v-centura-na-Plovdiv-Hubavo-e-no-ne-e-napulno-gotovo-2212622
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.