Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Звездно откриване на SkyOptic с топ инфлуенсъри в сърцето на Plovdiv Plaza Mall
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 05.08.2024Коментари ()4235
Търговският център Plovdiv Plaza никога не е бил толкова звезден – едновременно на откриването на най-новата оптика в град Пловдив и трета за търговския център присъстваха Дани Петканов, Теа и Ая Минкови, Наум Шопов, Михаела Маринова и куп други популярни лица превзеха търговския център Plovdiv Plaza Mall за откриването на най-новия обект на ниво 2 - Sky Optic. Изтънчен кетъринг, саксофонист и флейтистка, както и модно ревю с екзотични модели оставиха пресъздадоха европейска и бутикова атмосфера.

Шеметно откриване с много изненади, томбола и награди се състояха и в ден неделя. Освен това в неделния ден оптиката посетиха и Дара Екимова, както и семейство Бачорски, за да поздравят новооткрития магазин.

"Скай Оптик" е динамично разрастващата се компания, която започва развитието си през недалечната 2015 г. Първият магазин отваря врати в град София, а в последствие обхватът на фирмата се разширява и още 18 търговски обекта в страната стартират своята дейност. Базирайки се на опита на специалисти в областта на очното здраве и поставените цели, "Скай Оптик" заявява своето заслужено място в оптичния бранш, отличавайки се на пазара със своята продуктова гама с над 8000 висококачествени продукта.

Тази есен в Plovdiv Plaza Mall врати ще отворят и обектите на Mango, Kiko Milano, McDdonalds и още други изненади.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zvezdno-otkrivane-na-SkyOptic-s-top-influensuri-v-surceto-na-Plovdiv-Plaza-Mall-2215385
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.