Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жена пред Божията майка в Бачково: Преди 5 г. ме оперираха от рак и оттогава хапче не съм взела
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:08 / 15.08.2024Коментари ()4102
©
Ето, жива съм вече 5 години, откакто ме оперираха от рак и оттогава хапче не съм взела. С помощта на света Богородица оздравях. Това каза жена на средна възраст, покрила главата си със забрадка, докато се моли пред чудотворната икона в Бачковския манастир, предаде bTV.

От рано сутринта се стичат хора да измолят здраве за себе си и близките си от  чудотворната икона на Божията майка. Мъж разказа, че го е довела вярата, защото неведнъж е ставал свидетел на чудеса. Опашките в храма се вият, така ще е през целия ден, казват манастирски служители.

"Празнуваме блаженото заспиване на света Богородица. Днес църквата почита тържествено този ден, защото в заспиването на Божията майка виждаме светлина, която ни събира край нейния одър", обясни йеродякон Евтимий. 

Поклонниците в Бачково започнаха да се стичат от снощи и през целия ден ще е така, тъй като днес е храмовият празник на църквата в манастира.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Zhena-pred-Bozhiyata-maika-v-Bachkovo-Predi-5-g-me-operiraha-ot-rak-i-ottogava-hapche-ne-sum-vzela-2228395
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.