Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ядосан пловдивчанин: Поздрави от Камбожда г-н Чемишев и г-н Димитров!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:44 / 17.08.2024Коментари ()5927
Хиляди пловдивчани продължават да страдат от липсата на вода в района на "Тракия" и "Каменица" заради голя авария. Водоподаването трябваше да бъде възстановено късно снощи, но уви това не се е случило. Хората са ядосани, че са принудени в горещото време да стоят на сухо. Читател на Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, за да изкаже възмущението си от създалата се ситуация:

"Добро утро НЕуважаеми г-н Димитров и инж. Йордан Чемишев. Наспахте ли се добре? Изкъпахте ли се? Пихте ли вода? Надявам се да - ние не. Искам да попитам дали ще съберете смелост да кажете колко некадърни сте. Не е нормално в 21-ви век, във вторият по големина град, на 40 плюс градуса температура да оставите половината град без вода. Все пак не живеем в Камбоджа или може би вече да? И специално към вас НЕИнж. Йордан Чемишев, който твърдяхте, че ще  отстраните аварията до 22.30 часа и хората ви ще работят цяла нощ. Съвсем случайно минах покрай въпросното място към 01:00 часа и картинката беше апокалиптична- т работника си ровят в телефоните и двамата кротко си спят до тях. В момента, в който извадих телефон да ги снимам, бях нападната с псувни и обиди. 

Прекрасен пример, прекрасни хора и прекрасен кмет, но всичко това в кавички, разбира се.

По-рано днес репортер на медията ни разговаря с инж. Йордан Чемишев, който ни увери, че аварията е отстранена, но уви нещата не стоят така.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Yadosan-plovdivchanin-Pozdravi-ot-Kambozhda-g-n-Chemishev-i-g-n-Dimitrov-2230206
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.