Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Градинка в район "Северен" бавно се превръща в пустиня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:30 / 01.09.2024Коментари ()3501
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да сподели наблюденията си от малка градинка, намираща се в "Кършияка" в близост до Новотел Пловдив. Жената е разочарована от това, в което се е превърнало едно от малкото останали зелени площи в района. 

"Пиша Ви, защото не мога да приема , че една прекрасна малка градинка в район "Северен" до "Хепи" /Новотела/ си отива...Отива си , защото след като ресторантът напусна сградата преди половин година, няма кой да я полива, а тя е ОБЩИНСКА собственост. Не знам колко мейла написах до паркове и градини, реакция - ну;а!  Колко пъти казах на служителите им на улицата, реакция - нула! 

Толкова ли е трудно да докарате една водоноска поне веднъж на месец и да полеете изключително добре поддържаната до преди половин година градинка,  засадена с  редки дървесни видове. Доскоро тя беше РАЙ в бетонната ни джунгла! Райграсът си отиде първи, вече и храстите си заминават....Със сигурност ще ги последват и малките дръвчета.....

За кочината в нея да не говорим, дамите от "Чистота" избягват дори тротоара между кооперацията и градинката....

Докато не се научим да ценим направеното от друг и не го поддържаме, защото е за ОБЩО БЛАГО, а го оставим на произвола, защото е по-лесно, няма да мръднем и милиметър напред като Общество!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gradinka-v-raion-Severen-bavno-se-prevrushta-v-pustinya-2247077
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.