Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ето я колата, с която е бил Митко Русия при стрелбата
Автор: Георги Кирилов 11:59 / 03.09.2024Коментари ()3669
©
Луксозното "Бентли" на простреляния лихвар в София Митко Русия е на полицейския паркинг. Ето и снимка на скъпото возило, с която "Фокус" се сдоби.

Автомобилът е запечатан от разследващите, а наши източници ни информираха, че по лявата страна на колата има кръв от някой от простреляните.

Припомняме, че в неделя вечер бе съобщено за стрелба с двама ранени, които са настанени в реанимацията на столичната болница "Св. Анна". По думите на охраната на лечебното заведение двамата мъже са дошли сами до Спешното.

По-късно стана известно, че единият прострелян мъж е Димитър Стоянов, известен повече като Митко Русия. Той е в тежко общо състояние, интубиран е и се намира в реанимация. Другият пострадал от стрелбата е синът му - Константин Стоянов. Младежът също е в реанимация с прострелна рана в челюстта и също е интубиран. 

Стрелбата е станала на охраняем паркинг срещу Окръжна болница. Приятелката на Митко Русия каза пред медии, че той е пенсионер по болест и отрече мъжът да има врагове и да се занимава с незаконна дейност.


Още по темата: общо новини по темата: 4
03.09.2024 »
02.09.2024 »
02.09.2024 »
02.09.2024 »

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Eto-ya-kolata-s-koyato-e-bil-Mitko-Rusiya-pri-strelbata-2249460
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.